top of page

Buchem Chemie bemutatása

A műanyag fröccsöntés, a szerszámgyártás és a szikraforgácsolás közös erősségeit használva.

Buchem Chemie immáron több mint harminc éve áll széles termék palettájával a szikraforgácsoló, a szerszámgyártó és a műanyag-feldolgozó iparágak rendelkezésére.A cég portfóliójában saját gyártmányú vegyi anyagok mellett német gyártmányok és importból származó termékek is szerepelnek. A piac folyamatosan növekvő igényei a fröccsöntőktől a mindennapi gyártás során elvárják a termelékenység fokozását.

Ezen követelmények teljesítését nem csak a termelés előterében álló nyilvánvaló feladatok megoldása teszi lehetővé. Ilyen tekintetben a termékek elő- és utómegmunkálása erőteljesen fókuszba került. A műanyag feldolgozók számára a cég a gyártás mindhárom fázisához megfelelő megoldást kínál.

 

A Buchem cég hosszú évek alatt szerzett tapasztalatai és az ennek során megfelelően kifejlesztett termékek zökkenőmentes folyamatokat biztosítanak a szerszámkészítés és a műanyag feldolgozás során. Számos, a Buchem cég laboratóriumában kifejlesztett termék a gyártó és feldolgozó üzemekben való mindennapi jelenlét eredménye. A cég szakemberei személyes helyszíni tanácsadással segítenek a követelményeknek leginkább megfelelő termékek kiválasztásában és a megrendeléstől a szállítás teljesítéséig nyomon követik a vevői igényeket.

A Buchem cég által szabadalmaztatott gyártmányokat az alkalmazási területekről érkező számtalan megkeresés eredményeként fejlesztették ki, amiből minden termékfelhasználó profitálhat. A termékek széles skáláját világszerte használják. A Buchem Chemie az általa már megszerzett, a bizalmi partnerségen alapuló presztízst kölcsönzi kereskedelmi partnerei számára. A magas minőséget a színvonalas szaktanácsadás és a megbízható gyors, direkt szállítások biztosítják mind belföldön, mind külföldön.

A Buchem termékek alkalmazástechnikai szegmensei:

 

Korrózióvédelem, kenés

Ebben a termékcsoportban átfogó és magasan specializált, teljesen szintetikus, rendkívüli kúszási képességű folyadékok, mint kenőanyagok, oxidációs oldószerek, párátlanítók, korrózióvédelmi szerek és az inaktív kenőanyagok aktívatorai találhatók. Az alább felsorolt termékek műanyag gyártmányok, szerszámok és gyártóberendezések karbantartására szolgálnak

 

  • Antikor RS

  • Neoglis

  • Neolub

Formaleválasztás

A szilikonos és szilikon mentes formaleválasztók biztosítják a maradék mentes formakivételt. A termékek használata minden műanyag feldolgozói igényt kielégít a formadarab minősége és a gazdaságosság tekintetében.

  • Trennmittel S10

  • Trennmittel C5

  • Bonnaflon​​

 

Tisztítás, karbantartás

Műanyagok feldolgozásakor a szerszám felületén kirakódások keletkezhetnek, amik a formadarab minőségét befolyásolják.Ezek a lerakódások a a műanyag alapanyag bomlástermékeiből, az anyagokhoz kevert adalékanyagokból , stabilizátorokból, égésgátlókból, antisztatikumokból, stb. keletkeznek. A lerakódások kialakulását a magas ömledék hőmérsékletek és a rossz szerszámszellőztetés felgyorsítja. A Buchem cég itt felsorolt kémiai segédanyagai segítenek ezeknek a problémáknak az elhárításában.

  • Reiniger SE

  • Reiniger SC

  • Solvo N 

 

A Kard és Társai Kft. raktárról, 24 órán belül szállítja a magyarországi felhasználóknak a Buchem Chemie termékeit.

 

Kérje egyedi ajánlatunkat most!

buchem logo.png
bottom of page