top of page

EPSAN Plastik bemutatása

Az EPSAN Plastik partnereinek sikeréért fejleszt 

 

 


 

Az EPSAN PLASTIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI. céget 1978-ban egy magánszemély, Mr. Atilla EFE, kezdetben műanyag alapanyagok forgalmazására, alapította. Az évek során a cég számos műanyag alapanyag forgalmazással foglalkozó kereskedelmi cég megvásárlásával növelte ismertségét és hírnevét a törökországi műanyagipari ágazatban. Ez a megszerzett reputáció sarkallta a céget abban, hogy létrehozza saját gyártó üzemét, jó minőségű és versenyképes árú műanyag kompaundok előállítására, ami 1998-ban megvalósult. A következő lépés 2002-ben történt, amikor a cég tevékenységét egy új, saját, 9000 m2 területű üzembe helyezte át, a Bursa közelében lévő Demitras Ipari Park területén.

 

A minőség ellenőrzési laboratórium valamint a kutatási és fejlesztési tevékenység fontosságának felismerése vezetett a mai körszerű gyártó sorok kialakításához, amivel jelenleg az EPSAN évi 20.000 tonna alapanyagot tud gyártani.

A másik kitűzött cél elérése az ISO minőség-biztosítási rendszer bevezetése volt, minek eredményeként 2003-ban megszerezték a ISO 9001:2000 bizonyítványt.

Gyártott alapanyagok:

  • PA6 - Eplamid6 és a IQ Eplon6 típusok

  • PA66 - Eplamid66 és IQ Eplon6 típusok

  • PP - Epolén típusok valamint az Epimix ABS,PBT, PBT-PET, HIPS típusai

Elsősorban az EPSAN poliamid, EPLAMID termékei a legismertebbek és legelterjedtebbek az ipar számos területén, így az autóipar OEM és másodlagos beszállítói körében, a "white goods" (fehér termékek) gyártásánál, az elektromos-, a textil-, a kozmetikai-, az építő-, a bútor-, és a gépipar területén valamint a mezőgazdaságban.

Miután a cég termékei külföldön is ismertté váltak az EPSAN 2005-ben a bursai vámszabad területen létrehozott egy új gyártó üzemet POLYCOM néven. A két cég jelenleg termelésének 20%-át az EU, Észak Afrika, Közép Kelet, Ázsia és Dél Amerika számos országába exportálja.

A vevőinek nyújtandó jobb és gyorsabb szerviz és szállítás feltételek biztosítása érdekében az EPSAN Plastik 2007-ben, 100 %-ban saját tőke befektetésével, létrehozta értékesítési irodáját. 

Az
EPSAN Plastik fiatal és dinamikus munkatársai segítségével a továbbiakban is folytatni kívánja termékei fejlesztését és alapanyagainak kifogástalan minőségben való szállítását világszerte.

 

Környezetvédelmi elkötelezettség

Az EPSAN Plastik tisztában van azzal, hogy a levegő, a víz és a föld az élet pótolhatatlan erőforrásai. A nyersanyagok és az energia hatékony felhasználása elengedhetetlen a természeti erőforrások kiaknázásának és a hulladékok keletkezésének csökkentése érdekében.

Ezen elvek fegyelembe vétele miatt az EPSAN célkitűzései:

  • A környezet védelme érdekében nemcsak a törvényben előírtakat, hanem azon túlmenően mindent megtesznek.

  • A rendelkezésre álló és felhasználásra kerülő erőforrások felhasználásának hatékonyabbá tételével csökkenteni
    kívánják a környezeti terheléseket.

  • A munkatársaik továbbképzésével a környezetvédelmi tudatosságot erősíteni kívánják minden munkaterületen.

 

Várjuk érdeklődését az EPSAN Plastik alapanyagaira, vagy látogasson el a cég saját honlapjára a  www.epsan.com.tr/ -ra !

letöltés.jpeg
bottom of page